Post Reply FAQ Members Login

"Suscribe" feature not working?

If you have a technical question about how to use the Forum or a website suggestion, please post it here! Our Forum's policy lives here, too.

"Suscribe" feature not working?

Postby beth11 » Mon Feb 16, 2009 04:32 pm

by beth11 (202 Posts), Mon Feb 16, 2009 04:32 pm

Hi all . . .

I've used this feature in the past without any problems, but the last few posts I've "subscribed" to haven't resulted in any emails! Any ideas? Thanks!

beth11
Registered User
 
Posts: 202
Joined: Mon Dec 08, 2008 03:26 pm
Location: Nashville, TN

Re : "Suscribe" feature not working?

Postby sdbaby1984 » Mon Feb 16, 2009 04:51 pm

by sdbaby1984 (80 Posts), Mon Feb 16, 2009 04:51 pm

I have had the same problem
sdbaby1984
Registered User
 
Posts: 80
Joined: Wed Apr 23, 2008 12:39 pm

Re : "Suscribe" feature not working?

Postby laura » Mon Feb 16, 2009 05:00 pm

by laura (5139 Posts), Mon Feb 16, 2009 05:00 pm

I just checked it, it should be working. Try again and let me know!
laura
Registered User
 
Posts: 5139
Joined: Tue Jan 28, 2003 12:17 pm
Location: Anchorage, AK

Re : "Suscribe" feature not working?

Postby beth11 » Thu Feb 19, 2009 02:44 pm

by beth11 (202 Posts), Thu Feb 19, 2009 02:44 pm

Still doesn't seem to be working for me! Sure hope its not operator error :)
beth11
Registered User
 
Posts: 202
Joined: Mon Dec 08, 2008 03:26 pm
Location: Nashville, TN


Return to Ask an Administrator

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest